Marketingplan

Je hebt een marketingplan nodig. Niet zo’n boekwerk dat in de kast verdwijnt, maar een compact plan waarin je precies kunt zien wat je wanneer moet doen. I like marketing levert je een concreet en praktisch plan. In het plan staan uit te voeren acties, tips en verbeterpunten. Om met de juiste marketingmix je doelgroep te bereiken. Het marketingplan bevat ook een analyse van je doelgroep, de markt waarin je speler bent en jouw positie ten opzichte van concurrenten.

Het marketingplan van I like marketing

Het marketingplan van I like marketing geeft je een concreet plan van aanpak voor het uitvoeren van jouw marketingstrategie. Je krijgt advies om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Maar ook hoe je social media kunt inzetten om meer bezoekers te trekken naar je website. Het inzetten van marketing automation, contentmarketing en doelgroepspecifieke acties.  Vervolgens werken we alle marketingactiviteiten uit in een communicatiekalender. Zodat je precies weet wanneer je wat moet doen.

Dit zijn de onderdelen van het marketingplan op een rij:

  • Marketingdoelstellingen
  • Interne marketinganalyse van je bedrijf 
  • Externe analyse van markt & concurrenten
  • Positionering
  • Doelgroepanalyse
  • Advies optimale marketingmix: welke marketingmiddelen zet je in om de juiste doelgroep(en) te bereiken en hoe doe je dat? Denk aan SEO, SEA, e-mail, social media, events, PR, etcetera.
  • Activiteitenkalender: de activiteitenkalender geeft je een duidelijke houvast om je plan daadwerkelijk uit te voeren.

De kosten van het marketingplan zijn € 995 exclusief BTW. Een intake en nabespreking zijn hierbij inbegrepen.

Geïnteresseerd in een marketingplan?

Bel 06-39204496 of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Meer informatie? Bel 06-39204496 of mail naar info@ilikemarketing.nl.