Zoals geen ander weet je voor welke uitdaging jouw accountantskantoor staat. De omzet uit controlewerkzaamheden staat onder druk. Je moet actief op zoek naar alternatieve inkomstenbronnen zoals het toevoegen van advieswerkzaamheden. Bovendien is het noodzaak om je als accountantskantoor te onderscheiden binnen de accountancybranche. Door je op specifieke werkzaamheden, klanten of diensten te richten. En wanneer je dat gedaan hebt, wordt het tijd om dat te communiceren.

I like marketing helpt je graag bij de marketing en communicatie van jouw accountantskantoor

I like marketing is een marketingbureau voor mkb. We bieden je een marketingabonnement vanaf vanaf € 595,- per maand. Jouw marketingmanager levert je een compact marketingplan op, optimaliseert je website, ontwikkelt een nieuwsbrief, automatiseert je communicatie, schrijft content en communiceert met je doelgroep. Dus geen eindeloze strategieën en plannen, maar actie! Binnen korte tijd draait jouw marketingafdeling op volle kracht en kan jouw bedrijf verder groeien.

Referenties accountantskantoor

I like marketing heeft ervaring met marketing voor accountantskantoren en in de financiële dienstverlening. Klik hier voor een volledig overzicht van onze referenties >>

Geïnteresseerd?

Bel 06-39204496 of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met op.

Contact

Meer informatie? Bel 06-39204496 of mail naar info@ilikemarketing.nl.